NYHET – Ny hemsida guidar till utbud www.grangärde.se

29 april lanserade vi en guide på nätet utvisande service och information om vad som finns i Grangärdebygden med omnejd.
Den är öppen för företag, föreningar och organisationer och vi hoppas att många aktörer kommer att ansluta sig. Man prenumererar på en plats och kan välja en liten eller en stor presentation. I presentationen ska finnas basuppgifter.
I prenumerationen ingår att alla deltagare får lämna eget reklammaterial i Grengehuset samt finns med på en presentation i huset.
Ägare av guiden är Grengebygden Ek förening/Grengehuset som också handhar administration och kundkontakter. Ari Heinonen är webmaster och producerar de olika sidorna med allt vad det innebär, länkar och kopplar samt gör uppdateringar.
Se mera under www.grangärde.se eller www.grangarde.se

Ny förening – Intresseföreningen Grengehusets vänner
Välkommen att bli medlem!

Intresseföreningen Grengehusets vänner är en nybildad ideell förening, religiöst och politiskt obunden, med syfte att verka för Grengehusets fortsatta positiva utveckling Föreningen ska genom olika projekt och aktiviteter främja den sociala gemenskapen och integrationen i bygden.
Vi vill skapa en träffpunkt och gränslös mötesplats för social samvaro, kulturellt utbyte, personlig utveckling, glädje och ökad förståelse för olika kulturer.

Föreningen kommer att samverka med enskilda personer i olika åldrar och andra föreningar verksamma inom konst, kultur, hantverk, foto, sport och fritid som tillsammans med nyanlända kan utbyta erfarenheter och intressen med målet att skapa relationer för delaktighet i föreningslivet och samtidigt få en naturlig språkträning.

Varmt välkommen som aktivt delaktig och/eller som stödjande medlem.
Föreningens stadgar finns att läsa i huset.

Medlemsavgiften 2016 är:
100 kr per år för enskild/familj och 150 kr för förening/företag/organisation.

Så här blir du medlem:

  • Maila ditt/era namn, adress, telefon och e-mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Alternativ - kom in i huset och få informationen direkt av vår personal
  • Medlemsavgiften betalas till bankgiro: 750-0663 – glöm inte att ange namn

Sockenprodukter - kolla i vår bygdeshop.
I huset finns också Grangärdes sockenflagga att köpa.

Grangärdebygdens Fotoklubb fortsätter hela året att ha utställning i ett av skyltfönstren. ”Månadens fotograf”.

Nästa nyhetsbrev kommer att innehålla uppgifter om sommarens aktiviteter. Det är mycket på gång!

Kontakta oss för info!

Grengehuset
77013 Grangärde

Telefon bokning: 070-6400182

E-post: kontoret@grengehuset.se

Bg 5143-5766

Copyright © 2021 Grengehuset